I vårat liv

WP-problem

Idag blev vår blogg/hemsida hackad. Så jag har kämpat halva dagen med hjälp från bästa kusinen Jonas med att få igång den igen. Det har nu slutat med att jag fick lägga upp en helt ny användare till mig, den gamla blev helt förstörd.

Ida har lekt med Sarah och Mikela i princip hela dagen. Oscar är hemma hos Andreas idag, han bad att få låna honom och få lite kvalitetstid. Hoppas kvaliteten består av annat än dataspel.

Här kommer en bild på pinjatan. Den är inte hemmagjord för slagträet utan en köpt variant från Bolivia med ett antal snören under. Så barnen får dra ner bottenplattan för att godiset ska rasa ut. Ida ser fram emot morgondagens kalas. Jag hoppas alla kommer imorgon!

pinjata

bild (1)

4 kommentarer

 1. Tina

  Vi knöt ihop alla snören till ett. Endast Olivia drog. När alla drar i varsitt snöre så lossnade inte hela botten för oss. Hoppas att det bättre funkar för er.

  • Jenny

   Våra snören trasslade ihop sig och alla bara slet i all iver så det lossnade problemfritt 🙂 alla var glada och nöjda 🙂 kram

   • Tina

    Vad bra! Men är inte kalaset lite sent? Ida fyller väl år i november? Kram

 2. Jenny

  Jo, det blev lite sent. Men det har alltid varit problem med att få folk att komma när vi har kalaset för nära inpå jul. Därför provade vi att ta det nu… och det funkade. Alla utom en kom 🙂 Ida är jättenöjda med sitt kalas 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑