Idag vaknade Mikael och jag sååå trötta. Mikael har sovit dåligt. Det har visserligen inte jag, men jag är ändå såå trött, vet inte när det här ska gå över. I mina ansträngningar att vara duktig, sluta äta godis, göra fruktdrinkar mm, så ställde jag mig kl 05:20 och skulle göra en fruktdrink. När jag var klar och skulle diska av maskinen råkar jag komma åt min mugg och spiller ut hela min fruktdrink 🙁 snacka om deprimerande… och snacka om att tappa lusten att vara duktig. Så istället för att dricka min nyttiga fruktjuice så fick jag torka upp den. Sen glömde jag ta min medicin… allt gick åt pipsvängen. Till råga på allt är jag jätteyr idag. Jag hatar yrsel, det är jobbigt. Känns nästan som fylla o det gillar jag inte heller. Hur ska den här dagen sluta?

Igår beställde Victor en kub från internet, han har längtat länge efter den här kuben eftersom den är en s.k. ”shape-shifter”, dvs, den ändrar form när jag vrider på den. Om han hade beställt den i Sverige hade det kostat honom 250:- men nu hjälpte Mikael honom att beställa från Asien, då kommer det att kosta honom cirka 40 kronor totalt. Vilken prisskillnad! O då är det inklusive fraktavgift i de 40:-. Nackdelen är att han får vänta i cirka en vecka längre än om han hade beställt den i Sverige, men det kan det ju va värt om man spar 210:-.

 

Ikväll ska jag börja läsa på en ny bok. Det är Oscars bok faktiskt! Han har länge velat att jag ska läsa den och jag har länge sagt att jag vill och ska läsa den. Nu är det dags! När han läste den satt han och garvade rakt igenom hela boken nästan, den är tydligen jättebra säger Oscar, han läste ut den på 5 dagar. Det finns en del två också. Så vi får se om den är så bra som han säger, jag hoppas det 🙂

 

20130109-071142.jpg