Den här veckan har varit helt okej, några smärre utbrott från Ida på mornarna, men jag har klarat av dem (utom i onsdags då allt brast – men det var bara då) ganska bra. Veckan har, som jag nämnde tidigare, bestått av möten för min del på måndag och tisdag. På tisdagkväll tog jag med alla tre grabbar och motionssimmade i simhallen som ligger 5 minuter ifrån oss. Där är vattnet 30° varmt och bassängen är som mest 140 cm djup. Så det var en perfekt bassäng för motionssim. Jag ska låna Victor och Oscar på pappaveckor och fortsätta simma på tisdagar och på mina veckor kommer jag även att ta med Philip. Oscar behöver träna för att klara 4:ans simprov och Philip behöver träna ryggsim för att klara 9:ans simprov. Så nu ska vi simma järnet!

Förutom allt detta så har jag och Ida kämpat med lite bakning inför Gustafs födelsedag på lördag, det har inte blivit några delikatesser men vi har bland annat bakat pepparkakor på egen hemmagjord deg, de blev jättegoda. Inte lika söta som köpa pepparkakor. Igår kväll åkte vi allihop upp till centrum för att köpa några presenter till Gustaf också. Grabbarna fick lite pengar så de själva fick välja en present till honom.

I helgen blir det självklart att vi firar Gustaf på lördag, Oscar ska på ett födelsedagsdisco på lördag och Ida dansar som vanligt på söndag. Helgen är fullbokad precis som alltid.

Idag är Philip och Gustaf på studiebesök nånstans i Täby, då passar jag på att plocka upp dem här vid mitt jobb så slipper de åka ända till Nacka för att vända om och åka hem… på det här sättet får de avsevärt mycke kortare resväg hem och jag får sällskap i bilen på vägen hem 🙂 trevligt!