… eller så gott som klar i alla fall! Vi har inte målat elementet, men det är egentligen det enda som inte är gjort. Vi har medvetet väntat med det eftersom vi lätt kan måla det sen och vi tyckte det var viktigare att få allt klart. Vi har packat in alla saker i verkstan men ännu inte sorterat dem så som vi vill ha allt. Vi måste känna efter hur allt ska vara placerat och det får också ta den tid det tar. Huvudsaken att allt är städat och allt ”byggjobb” är klart. Slutklämmen kommer! Nu har inga barn några verkstadsgrejer i sina rum. Jag städade hela huset igår och plockade bort det mesta…. bar upp saker till vinden, tvättade, handlade mm… så nu är vi redo för ännu en barnvecka! Efter att Mikael kommit hem från jobbet så hyrde vi ett släp och åkte iväg till tippen med allt skräp också, det är en sån befrielse att slänga skräp… att komma hem och känna att huset inte BARA är fullt av skit!

Den här veckan kommer att fyllas med lite föräldramöten, badhus, läkartider mm… men avslutas med veckans höjdpunkt – Gustafs födelsedag! Han fyller 13 år på lördag, då har vi 2 tonåringar i huset!

Här kommer lite bilder från verkstan, den första är en bild från före renoveringen, sen kommer tre bilder på hur det ser ut nu. Det ser fortfarande rörigt ut på bilderna, men i verkligheten är det ganska stor skillnad.