I vårat liv

Att följa recept

Det är svårt att följa recept, det är nästan alltid något som saknas i kylskåpet. Idag tänkte jag försöka mig på att juica efter recept… Självklart saknade jag lime, så det fick bli en bergamott istället, sen kunde jag inte låta bli att slänga i ett äpple också eftersom det var så gammalt och trött. Den blev god min juice…. annorlunda från mina vanliga egenpåhittade hopkok.

Jag hade två bananer som var lika trötta som äpplet, men dom fick åka in i ugnen istället. Ett recept ur Reneé Voltaire boken som jag inte provat tidigare.

Mikael jobbar, jag ska också jobba lite, sen ska vi ta en tur till Ikea.

20140406-083030.jpg

2 kommentarer

  1. Tina

    Hur ser färsk bergamott ut? Måste ta mig i kragen o börja göra juice igen. Allt har bara varit så jobbigt den senaste tiden… Kram

    • Jenny

      Bergamott ser ut som en liten citron. Vad är det som har varit jobbigt?? Jag trodde du juicade för fullt 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑