Efter Ikea idag skulle vi åka till Sibylla och äta, tyvärr finns det inte så många Sibylla där vi bor men vi visste en som var i princip på vägen hem. På vägen dit ser vi helt plötsligt en till Sibylla, vi stannar, går in och beställer mat och frågar om de har nyöppnat, det var så fräscht där. De svarar att de funnits länge men att de har nyrenoverat. När vi sitter och äter ser vi en tavla på väggen som visar att stället funnits i 30 år och dessutom varit Sibylla hela tiden… tänk vad man missar saker! Jag vet inte hur många gånger jag kört förbi där och aldrig sett det, skumt!

Mina bananchips är klara.., men jag vet inte om de blev så goda…. kanske en vane-/smaksak, jag vet inte. Mikael tror att de skulle vara godare om de var lite tjockare, jag får prova igen nån gång.

20140406-181622.jpg