Det är svårt att inte göra nånting… på de tre semesterdagar vi haft hittills så har vi småpysslat i alla fall… Mikael har bytt lampa inne på toaletten… jag har varit på banken och fixat lite saker…. vi har tagit lite promenader och varit på bauhaus… jag har slagit in alla julklappar…. igår var vi hemma hos mina ex-svärföräldrar och åt middag för att uppvakta Victor på hans 13-årsdag. Det var jättetrevligt! Och jag tror att Victor återigen blev jättenöjd med de presenter han fick. Idag ska vi städa… synd att behöva göra det när vi helst bara ska ta det lugnt… men vi städar alltid inför barnvecka och så ska det bli den här gången också. Dessutom kommer min kusin ifrån Piteå och hennes dotter och hälsar på ikväll, vi ska bjuda på middag…. och då är det trevlig om det ser någorlunda schysst ut hemma. Ha en bra kväll!