Tycker att jag borde vara piggare efter att jag har haft semester i några dagar och verkligen bara vilat och tagit det lugnt… men jag är så trött så trött… det var nog konserten igår som tog knäcken på mig. Jag har ont i hela kroppen, men framförallt i knäna och ryggen… jag är jättetrött och skulle kunna somna vilken minut som helst.

Vi har haft det jätteskönt Mikael och jag dessa 5 dagar, vi har slappat men ändå varit igång… vi har gjort saker i lugn och ro utan stress… och det har varit såå skönt! Idag väntar en ny barnvecka. Philip har varit hemma från skolan idag, men jag tror han ska gå imorgon, det var inget allvarligt om jag förstått det rätt. Lite halsont och feber (men febern är borta nu). Vi får se… nu till helgen ska både Gustaf och Philip iväg på scoutläger… så det blir bara mina barn hemma i helgen. Ida fyller år, så vi ska uppvakta henne, hon ska på kalas också… sen är det dansavslutning för henne på söndag. Oscar har ”tittskåpskväll” i skolan på torsdag kväll och Philip har konsert på torsdag…. så det är som vanligt en massa småsaker som ”stör” vardan på våra barnveckor.