Den här veckan har alla barnen skolavslutning. Philip och Gustaf idag och mina tre på onsdag. Alla längtar massor till sommarlovet nu. Ida går på fritids hela veckan men tycker det är nog så skönt bara att slippa sitta i skolbänken och bara få leka hela dagarna i två dagar. Så det är bra! Philip höjde sitt slutbetyg till 265 poäng från höstterminens 225. Så han är lycklig över det! Grattis Philip! Det här borde betyda att han kommer in på hans förstahandsval till gymnasiet utan problem.

I eftermiddag kommer en rörmokare hem och ska kolla på rören till poolen, antagligen blir det installation under tisdag eller onsdag. Skönt… då är det bara elektriker som saknas… och kniper det så kommer nog Mikael att göra nån egen installation tills vi får tag på elektriker. Nu vill vi ha igång poolen. Barnen kommer ju tillbaka på måndag igen med sommarlov – då vill vi att det ska funka!

Jag försöker jobba i fas allting på jobbet så jag kan ta det lugnt under mina första två veckor av semester. Mikael jobbar Saltis-morgon hela den här veckan, såå trist! Men det får gå, sen är han också ledig i två veckor. Vi ser fram emot det!