Det har varit en både skön och jobbigt helg. Några lugna barn och några ettriga… ibland känns det som de vill jävlas med flit… att de försöker knäcka oss av ren vilja. Jag förstår att det inte är så, men det känns så ibland. Igår kväll hade vi en liten familjefejd i TP (Trivial Pursuit), det var trevligt men urartade när barnen började bli trötta… då blev de högljudda och okoncentrerade. Vi spelade i lag, jag och Mikael, Victor och Oscar, Philip och Gustaf, Ida spelade ensam. Victor och Oscar vann tätt följda av Ida som var jätteduktig och tålmodig. Hon kämpade verkligen med frågorna.

Igår på dan kom Anna med sina barn Matilda och Elvira och hälsade på en stund, det var jättetrevligt! Som alltid!

Mikael har fortsatt att kämpa med alla pool-saker… det fattas fortfarande en hel del för att få ihop hela kitet och få igång poolen. Men Mikael är duktig och kämpar på. Själv har jag FÖRSÖKT ta det lugnt. Igår började jag helt plötsligt att blöda näsblod två gånger… nu börjar till och med jag inse att jag kanske måste varva ner. Kroppen verkar ju göra allt för att ge mig små ledtrådar. Men ibland är jag lite trög…

Lite bilder: