Så har ännu en barnvecka tagit slut. Förra veckan var ganska jobbig… mest för att Mikael jobbade 4:10-11:30 hela veckan (alla dagar utom två)… när han kom hem sov han till två tre på eftermiddan… på kvällen har han lagt sig vid nio-snåret… så det mesta har hamnat på mig. Det går väl bra i o för sig, men det är jobbigt… och jag får ingen vila överhuvudtaget… min mamma kom och hälsade på i två dagar, det var riktigt skönt, hon tog sig an Ida och lättade en hel del från mina axlar.

På tisdagen var jag och Ida tillsammans med några vänner till Astrid Lindgrens värld. Det var jättetrevligt och vi hade en underbar dag tillsammans. Ida var på strålande humör hela dagen! Det är sällan jag kan säga att hon inte gnällt något på HELA dan… men den dagen var en sådan, underbart! Ni kan titta på bilder i vårt sommaralbum.

Igår lämnade vi bort alla barnen, men mina kommer tillbaka redan ikväll. Jag ska ta dem i tre dagar eftersom Ida inte har något fritids än och Andreas jobbar. Det blir härligt… kusin Olivia kommer från tisdag till torsdag också. På onsdag ska vi gå till Gröna Lund allihop, barnen längtar! (inte jag och Mikael *suck*) Det blir säkert jätteroligt… men ändå en tung dag… och regn ska det tydligen bli också!