Jag har suttit och hoppats att Mikael ska skriva ett inlägg nu på morgonen… hoppades att han skulle ha lite att göra på jobbet… men så verkar inte vara fallet.

Igår påbörjade vi arbetet med verandan. Vädret var fint och Mikael kunde börja putsa fasaden på den del av verandan som tidigare ägare har förstört genom att på ett bedrövligt sätt klinkla en ”list” längst med fasaden. Kan inte förklara. Men det såg bedrövligt ut och var dessutom fuktskadat. Vi har nu alltså bilat bort den gamla klinkersen som satt på fasaden och ska nu putsa igen det. Kommer antagligen inte att bli helt hundra snyggt, men hur det än blir kan det inte bli sämre än det som var innan.

Idag vaknade jag upp till regn och storm, så utomhus-arbetet uteblir nog idag. Jordhögarna är för tunga för att gräva i och putsa kan vi heller inte göra i regnet… så vi får helt enkelt ”vila” idag… eller inte stressa igenom allt det andra vi måste göra. Städa, handla, tvätta mm inför kommande barnvecka. Det ska bli så skönt med en ”normal” barnvecka, som jag har längtat efter det! Semester är verkligen överskattat! Jag och Mikael har skämtat lite om att jag får äran att jobba hela nästa sommar så har han semester med barnen. Inte för att jag inte vill vara med barnen och ha semester… jag mår bara inte bra av semester. Det spelar ingen roll om barnen är hemma eller inte, semester är lika tråkigt oavsett vad förutsättningarna är. Jag gillar att jobba, så är det bara!