I vårat liv

Det går trögt…

Det känns som allt går på halvfart hemma… både jag och Mikael är trötta hela tiden. Det spelar ingen roll hur mycket vi sover eller inte sover. Det är alltid någon som är sjuk hemma, alltid nån som tjafsar… alltid nåt ”som kommer ivägen”… vi får inte riktigt upp ångan igen. Igår morse hade Idas hål i öronen blivit infekterade *snyft* så nu har vi tagit ur örhängena… jag ska försöka sätta i läkringar i hennes öron ikväll, jag hoppas bara att det inte är försent redan. Hon vill så gärna ha hålen kvar, men det kan ju inte vara till vilket pris som helst, infektionen måste väck. Igår när hon sov tvättade jag öronen, det ena lyckades jag få att blöda och rinna bort en massa var, så det örat såg faktist massor bättre ut imorse. Men det andra örat har fortfarande en stor varknöl på baksidan. Jag ska göra en insats ikväll igen.

Ikväll ska vi fira Oscar. Han fyller egentligen år nästa vecka, men då är han ju hos sin far… så vi firar honom ikväll. Det blir mysigt!

Philip är fortfarande hemma sjuk… och idag kommer Gustaf hem. Gustaf har varit hemma onsdag till fredag också den här veckan men han är tydligen feberfri idag i alla fall.

Mikael ska jobba 22-06 inatt, trist!

Trevlig helg!

2 kommentarer

  1. Tina

    Vad tråkigt att hålen är infekterade. Har du köpt mediswab att tvätta med? Hoppas att infektionen går över. Kram

    • Jenny

      Jag köpte vanlig alsolsprit bara… jag tror det är nog så bra… är mediswab sånna där små tvättlappar som du o jag hade för 1000 år sen när vi tog hål??? Trodde inte att de fanns längre… kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑