Helgen har varit bra… barnen har varit snälla 🙂 Ida spenderade nästan hela hennes lördag tillsammans med klasskompisen Anahita. De var till Andys lekland och sen följde Ida med henne hem. De hade jätteroligt och Ida ville inte åka hem…. de e härligt! Oscar hade en kompis hemma på lördag som sov över till söndag. Allt har gått jättebra hela helgen. På söndag skickade vi ut alla barnen i den härliga snön som kommit. Underbart väder!

På söndagkväll så var Ida jätteledsen… hon vill få bo hos oss precis som Victor ska göra från och med idag. Hon grät och ville inte somna… hon ville hålla sig kvar vid mig så hon skulle slippa åka till pappa…. hjärtskärande. På skolan grät hon och ville inte att jag skulle gå… jag hoppas hennes dag har blivit bra och att hon får en bra vecka hos pappa. Hon har riktigt ångest över det här. Hon säger saker till mig som en 6 åring inte ens ska tänka.

På måndagmorgon var det Oscars tur. Han fick ett utbrott och bara grät och grät… han vill också ha samma lösning som Victor. Han vill bo mer hemma hos oss. Det tog flera timmar innan jag fick honom så lung att han kunde gå till skolan. Han är jätteledsen… och han är förtvivlad och vet inte vad han ska ta sig till…. och jag känner mig totalt maktlös!! Det är hemskt att lämna barnen och veta hur dåligt de mår och inte kunna göra ett skvatt åt saken! Så nu går jag med en klump i magen och kan knappt jobba… tänker bara på mina underbara barn… önskar jag fick hem dem….