Ida fortsätter att bråka och vara jobbig… framförallt gentemot mig, men även mot Mikael… vi vet snart inte vad vi ska ta oss till med henne. Hon vänder från ena sekunden till den andra mellan att vara hur supergo som helst till att bli helt rabiat och spotta på golvet, sparkas, slåss, smälla i dörrar, kasta saker osv…. Vi vet aldrig vart vi har henne… det blir nästan så vi tassar på tå för henne bara för att om möjligt undvika hennes utbrott… men hur vi än försöker så kommer utbrotten haglande ändå… jag orkar snart inte mer. Nästa vecka ska jag träffa Idas skolkurator och se om han kan ge mig något råd, jag känner mig uppgiven och maktlös, vet inte vad jag ska ta mig till 🙁 och det är jättejobbigt….

Nu har vi löst containerfrågan också, det kommer ett stort schabrak (6 x 2,5 meter) på måndagmorgon kl 7. Vi måste dock ta bort vår postlåda för att den ska få plats. Ska bli skönt att komma igång nästa vecka så vi kan få ett slut på taket… nu vill jag bara att det ska vara över!!!