Efter veckans alla kaosmornar för Ida och mig bestämde vi igår att Mikael skulle ta tag i fredagens morgonbestyr. Han är ledig idag och jag fick således åka tidigt till jobbet. Jag var här redan kl 5:45…. såå skönt! Tyvärr vaknade jag som vanligt mitt i natten och kunde inte somna om nästan… så jag har ungefär två timmars paus i min sömn från inatt, så jag känner mig jättetrött och vill helst bara sova.

Mikaels morgon verkar ha gått smärtfritt förbi honom. Ida var självklart glad och bad om att få åka till skolan – vart finns rättvisan??? Önskar att hon kunde vara lika harmonisk när jag är hemma.

Imorgon ska vi åka till våra vänner Anna och Oskar och äta middag. Våran Oscar ska dock på kalas, så han följer inte med. Det blir trevligt. De har flyttat till hus i februari och vi har fortfarande inte haft möjlighet att se det, så det blir spännande!

Trevlig helg!