Idag jobbade jag ytterligare en lång dag… elva timmar… men jag blev i alla fall klar med allt det viktigaste… om Oscar fortsätter att vara sjuk nästa vecka behöver jag inte ha alldeles för dåligt samvete om jag måste vabba lite. Han var till vårdcentralen idag, men det visade sig vara virus bara, så ingen antibiotika… skönt det i o för sig, men ibland känns det bättre att bara få medicin o bli av med skiten.

Efter jobbet åkte jag till Ikea och Toys’r’us och köpte den sista grejen till Ida samt några hyllor på Ikea. Vi ska försöka få ut pianot ur huset imorgon… vet inte hur vi ska lyckas, men ut ska det och då behöver vi ett par hyllor där istället. Jag hoppas att vi kan komma en liten bit närmare ordning i allrummet då. Som det ser ut nu känns allt bara som kaos tyvärr. Men nån gång ska nog hela huset se ok ut hoppas jag… bara ge det lite tid så…

Efter att jag kommit hem har jag slagit in lite paket, vikt tvätt och plockat undan lite. Nu ska jag se på julkalendern och slappa en stund innan jag ringer och säger godnatt till min älskling… nu är det bara en natt kvar, jag längtar till imorgon 🙂

Mina och Idas snöflingor!