Ännu en vaken natt. Igår låg jag vaken mellan klockan 2 till ca 7:30, sen somnade jag om nån timme. Nu har jag legat vaken i snart tre timmar den här natten. Känns som att snart kan jag börja kliva upp vid två istället,det är nästan mer irriterande att ligga här utan att sova, då kan jag hellre göra nån nytta. Jag hostar och är snuvig och har ont i hela kroppen från hostan, men framförallt så är jag öm runt ryggen, bröstet och lungorna.

Jag ligger och tänker på allt och inget… tankarna bara snurrar… är det det som kallas stress? Snart fyller barnen år, snart är det jul, presenter måste inhandlas. Snart är det vinter också och mina barn behöver nya vinterkläder och skor…. Jag vet inte hur jag ska lyckas säga det till mitt ex utan att han blir helt rabiat med tanke på hur mycket pengar det kommer att kosta. Skönt att vi inte behöver bekymra oss över Gustaf och Philip i alla fall. Philip har tack och lov slutat växa så han borde kunna ha sina kläder i ett par säsonger i alla fall, och Gustaf handlar Anette till. Så det är bara mina barn… eller snarare mitt ex som blir bekymret. Men ibland förvånar han också, jag hoppas det blir så den här gången 🙂

Nu idag på söndag blir det som vanligt storhandling. Tyvärr blir det nog inte så mycket städning för min del. Jag gjorde aldrig bokföringen igår så jag måste ta itu med den när jag kliver ur sängen. Sen orkar jag nog inte så mycket mer tror jag…. lite tvätt kanske 🙂

Nu ska jag blunda igen och se vad tankarna eller sömnen bjuder på, godnatt