I vårat liv

Sömnlös… som vanligt!

Ja… nu börjar det kännas som vanligt igen att ligga sömnlös på nätterna. Fast inatt kanske jag får skylla mig lite själv. Vi gick och la oss klockan halv åtta igår kväll… jag va så trött och slut… så när klockan va två nu inatt så tyckte väl helt enkelt min kropp att jag hade sovit färdigt! Mer än 6½ timme kanske inte ska behövas. Nu somnar jag inte om för att jag har jätteont i kroppen efter allt hostande, jag har feber och är tvärtjock i näsan, det går inte andas och snoret verkar vara oändligt. Ögonen känns visserligen lite trötta men jag somnar inte för det. Irriterande! För en halvtimme sen åkte Mikael till jobbet. Saltis som vanligt! Klockan är halv fem och han har precis börjat jobba.

Min sängbordslampa har gått sönder också, så jag kan inte lägga mig och läsa. Då måste jag först gå ner i källaren och hämta en ny glödlampa och det kändes alldeles för besvärligt mitt i natten. Hmm… dessutom tycks jag inte hitta några bra böcker nu. Jag har börjat läsa flera böcker men gett upp en bit in i boken. Jag tycker man märker ganska fort på en bok om den känns bra eller inte… och känns den inte bra så struntar jag i att läsa den.

Idag fyller Bengt år, Mikaels pappa, grattis till honom!

Nu ska jag fortsätta vrida och vända på mig och se om jag kan somna om nångång eller inte 🙂 Godnatt

1 kommentar

  1. Mikael

    Hmm hoppas du somnat om, så tråkigt att du inte kan sova, men jag vet hur det är. Lugnt o stilla på jobbet det händer inte mycket så det är bra.

    Hoppas du blir bättre snart. Puss o Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑