Igår satt jag återigen en halv kväll tillsammans med Victor och gjorde läxor. Det är riktigt tröttsamt att sitta nästan varje kväll med hans läxor bara för att det låser sig i honom. Ibland går läxorna hur bra som helst, men sen helt plötsligt så går det inte alls. Men… jag får trösta mig med att det ändå går bättre och bättre för honom.

Igår eftermiddag var jag på utvecklingssamtal med Ida också…. och hör och häpna, Andreas kom och var med också!!! Det är typ tredje gången någonsin som han är med på ett utvecklingssamtal. Men han tyckte att det kändes angeläget den här gången, han är orolig att Ida inte har det bra i skolan. Men det verkar som allt funkar, Ida är visserligen ofta ensam på raster mm men det lät på fröken som att det ofta är självvalt från Idas sida och att hon inte verkar misstrivas. Ida är duktig i skolan även om hon inte har jättelätt för sig. Hon är ungefär som Victor var. Det är bara Oscar som alltid har superdunderlätt för sig med allt vad skola heter. Men Victor och Ida får kämpa lite hårdare.

Idag sitter jag på jobbet och läser om rehabilitering, vi har några som eventuellt ska utredas och då måste jag få mer kött på benen. Chefen vill veta vad som gäller också och bad mig luska. Men det är såå trist att hålla på och läsa en massa fakta och sånt… jag somnar nästan.

Ikväll är det yoga igen…. och det är nog bra… för nu känner jag hur det börjar krypa i fingrarna, nu är jag enormt sugen på nya renoveringar… jag funderar varje dag på vad vi ska orka ta itu med. Men vi måste första avsluta allt utomhusarbete *suck* det är inte alls lika kul 🙁 Vi får hoppas att kvällens yoga-pass får mig avslappnad igen… så kanske jag glömmer hur mycket det kittlar i fingrarna.

20121004-120753.jpg