Det hällregnar ute, såå härligt! Jag sitter här inne och vill bara gå ut. Har suttit i flera timmar och pratat med Mikael i telefon, han sitter i Saltis och jobbar som vanligt. Vi har pratat om hans jobb… tyvärr blir jag på dåligt humör varje gång vi pratar om det. Jag tycker hans jobb suger! Jag tycker inte det är rätt att han ska behöva åka till Saltis hela tiden och inte få nån som helst uppskattning för det. Det kostar oss multum i bensinpengar hela tiden och han får bara skit hela tiden. Det hänger väl kanske lite på Mikael också att han måste säga ifrån… men han vill inte det. Vi tycker lite olika och jag har nog svårt att förstå honom när det gäller hans jobb, tyvärr… men jag är förhoppningsvis bra på andra sätt istället.

Jag hade stora planer på att städa och fixa en massa idag, men nu har jag helt tappat lusten för det. Tror jag tar min bok och läser hela dan istället. Jag började på en ny bok igår som är jättebra! Egentligen vill jag ut på långpromenad i det härliga vädret, men jag väntar besök av en gammal vän och jag vet inte när hon kommer. Så det blir till att hålla mig hemma hela dagen istället! Eller så kanske jag kan lura ut Mikael på en promenad ikväll…. men kl 18 ikväll kommer Philip och Gustaf… nåja… vi får se, det blir nog ingen promenad 🙁