I vårat liv

Prinsessa

Nu har äntligen min prinsessa kommit. Grabbarna kommer senare, de ville ha sovmorgon! Så jag hämtar dem vid 10-11. Igår kom Gustaf och Philip, så snart är vi redo att börja sommarlovet.

Gustaf badade en lång stund i poolen igår. Min vän Eva och hennes son Emil (8 år) hälsade på. Så Emil och Gustaf badade tillsammans jättelänge! Det känns roligt att poolen uppskattas, Gustaf tyckte den var jätterolig och Emil ville inte åka härifrån. Vi får se vad den här dagen bjuder på sen. Förhoppningsvis lite lugn och ro!

2 kommentarer

 1. Tina

  Ni har verkligen gjort er förtjänt lite semester, så mycket som ni jobbat. Hoppas ni får tid att njuta av allt.
  Har aldrig förstått vad Saltis är. Kan ni förklara? Har lunch nu och passar på att läsa allt jag missat.
  Visste inte att ni ska upp till Norrland i sommar. Synd att vi jobbar den veckan. Kanske vi hinner ses i alla fall. Kram

  • Jenny

   Saltis är trafikledningscentralen i Saltsjöbaden. Mikael får alltid jobba där och det är typ 4 mil härifrån, så det är kostsamt med bensin och han trivs inte där heller, så allt är negativt med att jobba i saltis för honom.

   OM (men stora bokstäver) jag lyckas sälja bilen så kanske vi inte kommer. Därför har jag inte definitiv bokat/sagt att vi åker upp. Men om jag har bilen kvar så kommer vi upp i mitten av vecka 32.

   kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑