Igår så stog Jenny och jag och lagade mat, hennes favorit syssla 😀 hon klagade o sa att hon bara bränner maten, jag skruvade då ner värmen på plattan och sa att det räcker om du inte har så hög värme på, vilket resulterade i att hon sa då blir det ju aldrig varmt.

Jo, säger jag, känn efter på plattan så får du se, och hon LÄGGER FINGRET PÅ PLATTAN, ”vojne vojne” som tur var så var den inte så varm. Jag kunde inte låta bli att skratta så tårarna rann.

Förkylningarna härjar hos oss, både Jenny och jag nyser och snorar, fast det lägger sig sakta så till helgen borde det vara över hoppas jag, för jag vill inte vara förkyld i Eskilstuna. Ska bli så skönt att komma hemmifrån en natt och koppla av i skogen.

Så över till min bil från bilfirman som man inte ska köpa bil ifrån. Nu har det gått iväg en anmälan till allmäna reklamationsnämnden för de ville inte ta på sig något av det, de kunde tänka sig stå för halva reparationskostnaderna på 16,000 kronor. Men jag avböjde så nu är vi inne på den hårda vägen. SUCK, varför kan man inte få ha det lugnt och skönt på bilfronten.

Fast peppar peppar så är det bättre ställt med Jennys bil, äntligen har hon tur med bil.

Nu håller vi på att möblera om i Idas rum, loftsängen är såld så vi frigör mer utrymme, inte helt ok men det blir ändå rätt bra.

Mer rapporter om det senare.

Nu kallar jobbet på min uppmärksamhet så hej svejs så länge.