Imorse fick jag sovmorgon ända till 02:30… som tack för den härliga sovmorgonen vaknade jag med 38,6° feber…. det här börjar bli en tradig följetong. ”Den sömnlösa febriga Jenny”. Tröttsamt! Så nu har jag suttit på jobbet sen 05:15 och tragglat… trött och snurrig.

Igår var jag med Oscar och simmade igen. Han kör bara de obligatoriska 200 meter:na… så jag hinner inte så mycket mer än honom. Men igår speedade jag upp takten och hann faktiskt med 425 meter på hans 200. Så det kändes bra! Ganska bra att ha fått in en rutin att åka och simma varje onsdagkväll, det känns skönt! Ikväll är det höstlov från yogan tyvärr, istället ska jag åka till Ekerö och hälsa på Eva. Det är nog nästan ett år sen jag träffade henne senast, så det är verkligen på tiden.

Igår fortsatte vi med Idas rum. Det slutade med omorganisering av Gustafs rum också. Vi råkade köpa fel vitfärg på hyllan till Idas rum. Vi fick med oss en ”högglans vit” istället för vanlig vit. Eftersom det skulle se helkonstigt ut att ha två likadana hyllor i Idas rum med olika finish på så bytte vi i Gustafs rum. Han fick ta den högglansiga och Ida fick då två likadana hyllor istället. Gustaf fick ta Idas gamla skrivbord också, det blev mycket bättre i hans rum. Ida fick en total ommöblering, den tanke vi hade från början blev inge bra, så vi fick tänka om. Men jag tror det blir superbra tillslut. Bilder kommer sen.