I vårat liv

Fredag igen!

Så var det helg igen! Igår åkte vi till Bauhaus och införskaffade det vi behöver för att kunna sätta igång verandabygget. Vi hoppas på fint väder i helgen så vi kan komma igång. Jag känner att det börjar snart vara för kallt för att hålla på och arbeta utomhus. Häromdan tände vi en brasa, det var såå mysigt! Snart kommer brasans tid – vintern! Inte för att jag gillar vintern i sig, men mörkret utanför fönstret och elden som sprakar inomhus, finns det nåt mysigare? Dessutom vet jag att vintern bär med sig inomhusarbeten för oss och det gillar jag mycket mer än att arbeta utomhus. Av nån anledning är alla utomhusjobb så tungjobbade. Allt är tungt utomhus… brädor, cement, gräs, stolpar mm. Inomhus är det tapetrullar, spackel, lister och annat smått och gott, passar mig mycket bättre! 🙂

Våra inlägg är mycket roligare på barnveckor, så blir det mer bilder och sånt… så ni får ge er till tåls med de tråkiga svartvita sidorna, från måndag kanske det blir mer färgglatt!

2 kommentarer

 1. Sandra

  Vi tände också i kaminen härom dagen, åh det var så mysigt..
  Du får lägga ut kort så man får se hur det går för er med bygget 🙂

  Kram

  • Jenny

   Ja, så fort bygget kommer nån vart alls så ska jag lägga ut bilder. Det har varit stiltje en lååång tid nu.
   Har eran veranda blivit helt klar nu? Det var nåt som inte var helt klart när jag var där va? Eller minns jag fel?
   kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑