I vårat liv

Start på verandan?

Idag ska vi nu äntligen börja med verandan är tanken. Vi har varit så otroligt trötta sista tiden och dessutom har det bara regnet. Men idag är det uppehåll och vi har peppat oss själva en hel vecka. Så nu är det dags! När Mikael har kommit hem från jobbet och sen sovit en stund då SKA vi sätta igång. Vi har som mål att hinna röja undan all skit från platsen samt mäta ut och sätta stolpar där verandan ska vara. Så imorgon kan vi förhoppningsvis börja med stolparna och ramen. Jag tänkte försöka börja röja lite redan innan Mikael är redo, men de tyngsta stenarna orkar jag inte med. Vi har ju en hel drös med Ölandssten som ligger där.

Igår var jag och shoppade kläder med min vän Anna. Det var jättetrevligt! Här får ni se en bild av det jag hittade. Fast det syns kanske inte så bra när kläderna inte sitter på. Men jag är nöjd och Mikael tyckte att det var bra!

20120908-085611.jpg

Igår kom det dessutom en bok jag beställt, den ser jag fram emot att läsa!

4 kommentarer

 1. Tina

  Roligt att du varit och shoppat till dig själv och faktiskt erkänner att det var roligt. Ser framemot att få gå och shoppa med dig nån gång. Eller en shoppingresa tillsammans kanske?? Kläderna ser fina ut. Kram

  • Jenny

   Vi får nog träna på att shoppa här i sverige några gånger innan vi åker på shoppingresan 🙂
   kram

 2. Sandra

  Snygga kläder du köpt, roligt att unna sig lite ibland!

  Kram

  • Jenny

   Tack 🙂 men det blir alldeles för sällan, tyvärr. Jag har en tendens att alltid hamna på barnavdelningen när jag är ute och shoppar. Jag måste alltid tvinga mig själv till att lyckas gå nån annanstans. Men det kanske går över nån gång… 🙂
   kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑