Inte nån vidare bra morgon… Ida var bråkig (som vanligt). Det är så tröttsamt. Jag ska försöka prata med henne och se om vi kan hitta en lösning på nåt. Det tar för mycket kraft och energi att bråka varje morgon. Tror i och för sig inte att nåt samtal i världen kan få henne att bli morgon-glad, men det är värt ett försök. Imorse gjorde jag en drink som heter ”glory morning” som ska vara bra vid mycket stress och starkt sötsug 🙂 kan ju inte bli bättre 🙂 den var god också!

På jobbet går allt åt pipan, jag hinner ingenting av det jag ska. Vi har flera problem och diffar i ekonomisystemet och jag vet inte hur vi ska få bukt på dem. Vi har för övrigt VÄRLDENS SÄMSTA EKONOMISYSTEM = Entré från Hantverksdata. Kan inte rekommenderas! Nåja, istället för att göra det jag ska och måste göra så sitter jag och letar diffen. Morr… inte konstigt att jag börjar bygga upp en huvudvärk. Trött är jag också! Nästa vecka lär det bli jobb typ dygnet runt. Självklart har jag valt världens sämsta vecka att förlägga lite kurser och sånt på. Så på måndag förmiddag har jag kurs i rehab-frågor. På tisdag förmiddag kurs på VVS-företagen om arbetsgivarfrågor. På onsdag sitter jag hela dagen i kurs på entreprenadjuridik…. och på torsdagkväll kommer en konsult till jobbet som jag ska sitta tillsammans med hela helgen och göra bokslut med. Före hon kommer ska allt förarbete till bokslutet och samtliga avstämningar vara klara. Dessutom ska varenda människa ha lön nästa fredag och jag har inte ens påbörjat löneavslutet (kontrolluppgifter 2012) som måste vara klart innan jag börjar göra januaris löner. Vart tar all min tid vägen??

Men lite andra saker börjar lösa sig. Jag har äntligen fått i min hand Victors nya betyg. Han fick ett F på betyget vid jul som jag överklagade, jag kände att det inte riktigt kunde stämma. Efter många mail med alla utom rätt person på skolan så fick jag slutligen svaret från läraren att det var en felskrivning från hennes sida. Victor skulle ha C i ämnet. Alltid skönt när man bråkar och det visar sig att man hade rätt 🙂 Igår kom hans nya betyg hem, skönt!

Jag har mailat till Oscars gymnastiklärare angående hans simning. Han skulle avlägga prov innan jul, men provet uteblev. Jag mailade och frågade varför och får då till svar att dom trodde att jag skulle säga till när Oscar vill visa upp hans sim-kunskaper (som om han nånsin vill simma). Så nu ska jag bara bestämma en dag med Oscar och meddela läraren så får vi kanske simningen ur världen nån gång.

Det är kul jämt, eller hur?!?!

20130116-114917.jpg