Idag kom det några ingredienser jag beställt till mina fruktdrinkar. Jag fick en bok av min mamma i julklapp med morgondrinkar, den är riktigt bra inspiration. Men som med alla receptböcker saknas det alltid minst en ingrediens för att kunna fullfölja receptet. Nu har jag beställt några saker som ska vara i några av drinkarna. Det blir spännande att prova!

Idag har varit en riktigt bra dag. Mikael har varit ledig idag och han har tagit det hyfsat lugnt, det behöver och förtjänar han. Skönt att han inte jobbade idag med tanke på olyckan inatt på Saltsjöbanan. Hemskt! Nåja, vi hade bestämt att Mikael skulle lämna Ida imorse… Hon vaknade på skithumör, men jag lyckades vända det. När jag stod med jackan på i hallen bestämde hon sig snabbt för att jag skulle skjutsa henne och INTE Mikael. Så på fem minuter var hon helt klar! Så snabb har hon ALDRIG varit på morgonen. Det behövs lite fler sånna mornar…

Oscar har med sig en vän hem idag också. Det känns skönt att han börjar ”vara sig själv” igen 🙂

På kvällen har alla barn varit snälla och glada (jag kanske ropar hej för tidigt, de sover inte än). Det känns bra! Vi är tillbaka i vardagen med allt vad det innebär. Rutiner 🙂 🙂 🙂

20130115-184538.jpg