I vårat liv

Godiset

Tina efterlyste uppdatering om min icke godisätande… antagligen har jag missat att uppdatera hur det går eftersom det går dåligt. Jag fuskade med flit när vi var i Rom, när jag är ute och reser är det enkelt att ha nån godisbit i väskan tycker jag. Men det skulle jag inte ha gjort… jag vet hur dålig karaktär jag har när den väl brustit. När jag bestämt mig är jag stenhård och håller hårt fast vid min vilja, jag åt på riktigt inte en enda godis från nyår och tills jag var i Rom, men brister jag minsta lilla så är ”allt förstört”, då har jag ingen karaktär alls helt plötsligt. Efter det har jag fuskat mer eller mindre hela tiden. Men nu har jag bestämt mig igen. Från 1 april ska jag vara godisfri ända tills jag reser till Madrid den 3:e maj med Oscar…. och nu när jag bestämt mig igen så kommer jag att vara benhård.

Däremot har jag fortsatt med mina frukt och grönsaksdrinkar. Jag gör smoothies varje morgon, även om jag stiger upp i ottan. Jag försöker också köpa andra nyttiga saker som Gojibär att smaska på när jag är sugen på nåt.

20130328-123158.jpg

2 kommentarer

  1. Tina

    Jag tycker i alla fall att du är duktig. För det är inte lätt. Jag önskar att jag tog mig tid att göra fruktdrinkar. Olivia vill det jättegärna också. Kram

  2. Jenny

    Tack 🙂 som sagt, det är bara att bestämma sig, det kan du också! Vassego!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑