Nu är snart januari slut… igår fyllde Oscar år och nästa vecka fyller Philip år… då har alla fyllt år för den här vändan. De e ganska skönt när alla födelsedagar och julafton är avklarat… nu gäller det att hämta upp ekonomin igen. Men vintern har vi klarat bra än så länge med tanke på elräkningar, tomträttsavgäld mm… allt rullar på. Det känns skönt, för jag och Mikael insåg redan i somras att hur vi klarar den här vintern kommer att vara vårt eldprov… och vi klarar det! Nu känner jag mig tryggare i att vi verkligen kommer att kunna bo kvar här! Det känns skönt!

Igår blev det inte mycke gjort hemma, med vårt lilla förråd. Jag målade visserligen dörren både på morgonen och kvällen, så ena sidan är klar nu, ska vända den och fortsätta på andra sidan ikväll. Men spacklet hade inte torkat, så vi kunde inte fortsätta med spacklingen tyvärr…. och det blir inge bra att börja måla innan vi har slipat väggarna, för då blir det bara en massa damm på hyllorna. Så det blev en ganska slapp kväll igår… men det är ju förståss ganska skönt det med.

Nu är det äntligen helg igen… Mikael ska visserligen jobba saltis-morgon 4 dagar på raken… o det är asjobbigt, för Mikael är inte riktigt människa dom gångerna… han kommer aldrig riktigt i balans, han går i en annan värld hela tiden då, det är jättejobbigt tycker jag… men det är bara att bita ihop. För mig är det i alla fall lite vila som gäller. Jag har inga direkta planer mer än att jag ska jobba med bokföring till min mamma i några timmar och sen ska jag fortsätta med förrådet. Städa skulle behövas också… det ser ut som skrutt hemma 🙁

Trevlig helg!