Grattis idag till vår underbare Oscar som fyller 11 år!

Eftersom jag inte får vara med och uppvakta Oscar på hans födelsedag så ska jag i alla fall åka och hämta honom efter skolan och skjutsa hem honom till Andreas, på så vis får jag i alla fall ge min goe son en kram på hans födelsedag. Vi uppvaktade honom i fredags hemma hos oss… men det blir ändå inte samma sak när det inte är den riktiga dagen! (Bilder finns under fotografier)

Igår gjorde vi ett ryck hemma. Mikael gipsade upp väggen i allrummet och jag röjde ur lilla förrådet i källaren. Vi lyckades tömma det helt och sedan göra första varvet med spackling. Vi tog också bort dörren så vi kan måla den. Jag målade första lagret igår och ytterligare ett imorse. Det behövs tre varv på varje sida. Så det är fortfarande 4 strykningar kvar. Det tar sin lilla tid eftersom färgen ska torka i minst 8 timmar mellan varven. Vi ska samtidigt passa på att byta hela låskistan och handtaget, så Mikael fräste ur för det nya låset innan jag började måla. Det känns jätteskönt att göra nåt igen!