Vaknade självklart med huvudvärk idag… jobbigt! Värken kommer från nacken… tror jag ska be underbara Mikael om lite massage sen. Han jobbade sent igår och kom hem när jag redan sov. Själv blev jag borta hela gårkvällen. Jag skulle bara åka förbi Hasse & Marie en snabbis för att lämna tillbaka lite saker jag lånat. Men jag fastnade där, så istället för en härlig promenad hem så skjutsade Marie mig runt 22:30. Det var jättetrevligt att sitta och prata med henne (det är barnens farmor)… och det var jättelänge sen vi gjorde det. Så det känns bra! Hon är en klok kvinna 🙂

Idag måste jag verkligen göra ett ryck och packa det sista, även det svåra måste packas. Min plugg-jakt igår visade sig vara svårare än jag trodde. Jag åkte förbi sportaffär, men de hade inte ens sån här madrass (en klassisk blå/röd luftmadrass), så därför inga pluggar heller. Så åkte jag till Ö&B där jag en gång i tiden köpt dem. De hade visserligen luftmadrasser, men inga lösa pluggar att köpa. Så det slutade med att stygga jag norpade 4 pluggar ifrån de packeterade luftmadrasserna och la dem i en påse med lösviktsgodis som jag köpte. På det viset fick jag både plugg och godis 🙂 🙂 men tyvärr blir nån annan luftmadrassköpare utan plugg. Till min tröst kan jag säga att det var fler än jag som gjort samma sak. Det var inte bara jag som hade norpat plugg. Så om Ö&B är lite smarta så tar dom in förpackningar med lösa plugg till alla som behöver, förstår dom inte att man tappar bort dem med tiden??

Idag verkar vädret skönt… i alla fall än så länge, Mikael sa igår att det skulle regna idag, det syns inte än. Men det kommer nog… Kanske bäst att passa på och öppna balkongdörren typ NU… men först ner i duschen!