Idag vill till och med min dator på jobbet att jag inte ska vara här, det går sååå segt, jag blir tokig. Varje gång jag tryckt på en knapp så tar det typ 5 minuter innan nåt händer. Finns det nåt värre! Så jag funderar skarpt på att bara göra det viktigaste och sen gå hem… men vi får se, jag kanske måste göra mitt yttersta först, typ prova starta om datorn. Men vi får se, det verkar alldeles för klokt. Egentligen har jag inte så vansinnigt mycket att göra här ändå så…. Mikael jobbar Saltis-kvällar hela helgen, dvs 18:30-02… trist! Så det vore skönt att komma mig hem i tid så jag hinner säga hej till honom i alla fall innan han åker.

Jag behöver packa klart allt inför Italien också. Men vissa saker är svåra att göra i förtid. Jag måste dessutom åka på plugg-jakt efter jobbet. Jag insåg att två av mina luftmadrasser saknar pluggar… o då är de ju inte helt enkelt att använda dem, fyller inte så stor funktion med luftmadrass utan luft.

Igår blev det alldeles för sent, jag la mig närmare kl ett, det är så trevligt att sitta och prata med Bernt, synd att det blir så sällan. Så imorse blev det en riktigt trött morgon! Blir nog att lägga mig tidigt till sängs ikväll.