I vårat liv

Ingen arborist….

Det blir nog ingen arborist för vår del… offerten vi fick på våra 4 äppelträd slutade på 8000:-, det är det dubbla från vad vi hade trott och tänkt… det finns inte på kartan att vi kan fiska upp 8000:- för att beskära våra träd… de får nog förbli vildvuxna 🙁 vi har begärt in offert från ett till ställe…. men vi har inte hört av dem än, vi får se vart det slutar… jag kanske får köpa nån spännande bok och ge mig upp i träden själv istället…. är bara rädd att jag tar död på träden, skulle vara väldigt synd.

Victor är glad den här veckan, det är skönt! Igår fick jag fråga från mitt ex angående semester, så jag och Mikael satt och spånade igår kväll och funderade på hur vi skulle vilja ha våran semester… veckorna är lite ”konstiga” i sommar jämfört med hur de brukar vara. Skolavslutningen är sen och midsommar är tidig vilket gör att semestern inte ligger exakt så som den brukar göra. Vi får se om Andreas tyckte om min planering… jag håller tummarna!

2 kommentarer

  1. Tina

    Skönt att Victor är glad. Ja, du får nog lära dig att beskära träd själv. Antonio vet en del, han kan du ju alltid fråga. Du har lite fina bilder på Olivia med dina barn som jag gärna skulle vilja ha. Kan du maila dem till mig? Kram

    • Jenny

      Vilka bilder menar du? Går de inte att ladda ner från vår hemsida?? kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑