I vårat liv

Vardag igen!

Så var äntligen sportlovet slut och vardan kommer tillbaka… jag gillar vardag! Rutiner och andra härligheter! Hemresan från Norrland gick något smidigare än ditresan, bilen höll hela vägen 🙂 Barnen var otroligt snälla i bilen… inget gnäll och inga klagomål, så skönt!

Nu börjar nästa process – SÄLJA BILEN!! Nu är jag så trött på den! På torsdag ska jag lämna in den och förhoppningsvis laga handbromsen… sen ska jag städa upp den och sätta ut den på annons, så håll tummarna! Jag tror tyvärr att den är svårsåld, men vi får se…. jag och Mikael har mest otur just nu känns det som, allt går emot oss!

Igår hade vi hem en arborist som tittade på våra äppelträd, idag ska vi få en offert för att se hur mycket det kostar att beskära dem. Lär ju va svindyrt med tanke på hur övervuxna de är! Samtidigt känner vi att vi inte mäktar med att göra träden själva…. eftersom vi har noll erfarenhet och ingen kunskap och de är helt vildvuxna i dagsläget. Om vi bara får en rejäl genomgång av träden blir det lättare att hålla efter från år till år… men som sagt, iår skulle det vara skönt att få en rejäl beskärning.

1 kommentar

  1. Tina

    Hoppas att ni lyckas sälja bilen! Visste inte att det fanns arborister…. Nu har jag lärt mig något nytt. Lycka till! Ni kan väl inte ha mer otur än ni redan haft?! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑