I vårat liv

Kissnödig & bilen som fastnade

En riktigt trött dag.

Kunde knappt stiga upp i morse och det var väl ett tecken på att jag skulle ha stannat i sängen.

Jag var kvar i Bromma ett bra tag för att sedan åka mot Saltsjöbaden, tänkte att jag tar den gamla vägen så att jag fick ta det lungt och njuta av den fina utsikten och solen som sken just då.

Vid Saltsjö-Duvnäs blev jag akut kissnödig och tänkte köra in till ”rastplatsen” vid gungviken. Eftersom jag kört in där massor med gånger innan, (fast från andra hållet) så tänkte jag inte mer än på bubblorna som började synas vid ögonen och buskarna som härgrade.

Började svänga försiktigt och upptäckte försent att det var nog lite för hög kant för denna bil, bromsade, gled och vips så stog jag där med framfötterna hängande uttanför vägbanban och kom ingenstans, måste nämna att jag blockerade en hel fil också.

Ringde trafikledningen och bad dem skicka bärgare, han hittade självklart inte så jag fick guida honom och efter 3 samtal så var han framme och drog loss mig i ett nafs.

Snacka att det var muntra miner när jag kom upp på trafikledningen. Men det bjuder jag på.

En del andra saker hände också men det orkar jag inte ta nu, suck vill bara sova.

2 kommentarer

  1. Sandra

    Snyggt Micke 🙂

    • Mikael

      Eller hur, ;-P lär inte göra om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

© 2022 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑