Nu är huset tomt igen. På onsdag kväll åkte Jonas, Sandra, Jens och Neo hem och igår kväll åkte Mikaels syster Åsa hem. Hon har varit hos oss i två nätter. Det har varit jättetrevligt att ha besök hemma, men vi har istället inte hunnit arbeta något på huset. Det kanske inte är hela världen, men vi har så mycket som vi vill/måste göra innan hösten och vintern kommer. Men det får bli vad det blir misstänker jag. I mitten på nästa vecka kommer nästa gäng hit och hälsar på. Då är det min syrra med hennes familja samt min mamma. Det blir trevligt det också, men nu får vi lägga på en rem i några dagar för att få nåt gjort 🙂

I eftermiddag ska jag gå till frisören, det är typ första gången på 8 år eller nåt. Sista åren är det Mikael som klippt mig. Men nu har håret hunnit bli så slitet så jag måste göra en rejäl rensning, antagligen klippa bort över hälften av det lilla hår jag har. Så vi får se vad det blir. Har ni tur (om klippningen är lyckad) kanske jag bjuder på en bild sen 🙂