I vårat liv

Kläder

Igår kom ett paket från Ellos med kläder jag beställt till Ida. Hon blev jätteglad, tog glatt på sig jeansen jag köpt och använde dem hela kvällen… hon var helnöjd! Kan ni gissa vad som hände inatt. Byxorna krympte på soffan. För imorse när hon vaknade var byxorna för små. *morr* Såå irriterande! För nu kan jag ju inte lämna igen dem heller! Eftersom de var supersköna igår klippte jag ju bort alla lappar mm… Så här är det JÄMT!!! Hon är hopplös när det gäller kläder… och jag längtar tills hon blir stor när det gäller sånt här! Såå tröttsamt!

Imorse var underbara Mikael snäll och tog morgonruschen… så jag fick åka till jobbet tidigt och arbeta in lite tid. Det behövs kan jag säga! Jag ligger på minus när det gäller arbetade timmar 🙁 det har varit för mycket saker hela hösten… samtal, möten, hus-fix… mm… så nu måste jag arbeta järnet! Mikael är ledig idag, jag hoppas han passar på att vila, det behöver han!

2 kommentarer

  1. Tina

    Det är inte roligt när barnen är besvärliga med kläder. Jag vet, Olivia var ju likadan. Hon har blivit bättre men det är svårt att hitta bra kläder än idag. Hon har sina favoriter som hon sliter med hälsan. Kram

  2. Jenny

    Ja… det är inte kul. Skönt att det kanske finns liiite hopp. Idag fick jag på henne byxorna igen 🙂 Fick henne att tänka på annat …. lurade henne lite…. men det tycker jag man får göra.
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑