I vårat liv

Yoga

Nu sitter jag och väntar på att yogan ska börja efter två hektiska dagar. Det har varit lite rörigt. Grabbarna trivs med att sova nere i sina rum nu, det känns jättebra. Ida har faktiskt sovit på loftet två nätter också, hör och häpna! Så saker och ting kanske löser sig. Däremot har Idas humör varit helt upp och ner hela veckan. Det är jättejobbigt, hon gnäller om allt… och när jag inte lyder minsta vink från henne så är jag världens dummaste mamma, självklart! Det tar på krafterna att vara i ständig konflikt. Victor är anti läxor den här veckan, det går trögt och med massor av motstånd. Barnen behöver verkligen höstlov nu!

Philip sov borta inatt. När Mikael kom hem låg han halvdöd i sängen och sov. Han liknade mer en zombie än Philip! Det blev inte många timmars sömn tydligen. Men han hade haft kul i skolan i alla fall och många av klasskamraterna hade också varit där.

Nu börjar yogan, jag skriver mer sen!

20121025-193119.jpg

2 kommentarer

 1. Sandra

  Så skönt med yoga måste prova de nån gång. Roligt att grabbarna trivs i sina rum nu ,det vart ju jättebra med garderoderna.
  Sitter nu hos svärmor och med din mamma och samtalar 🙂 riktigt kul att träffa henne.

  Kram

 2. Jenny

  Det är superskönt med yoga, igår nästan somnade jag 🙂
  Jag går på kundaliniyoga med medicinsk rehab som inriktning. Jag kan starkt rekomendera det!
  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑