I vårat liv

Mitt i natten

 

Snark,,, nja nästan, sitter på jobbet och klockan har just passerat 02:30 och allt stabilt.

Efter att ha jobbat morgon i morse 04:10 – 11:10 så gick jag på fredagsjobbet vid 22 tiden på kvällen igår, känns lite i kroppen, tur att man blir ledig i helgen.

Ser fram emot helgen, skall börja göra formen till altanen som skall få lite makup iform av betong och nya klinkers samt ny färg på gjutjärnsstaketet. Förhoppningsvis så går allt bra, alltid lite spännande att göra saker man inte gjort förut.

Ska bli skönt att stryka en av de stora posterna på att göra listan för i år, visst vi skall göra Philips rum och säkert något litet projekt i vinter men det är skönt att kunna säga att det gör vi på en handvändning.

Oj, vad kaxig jag lät där, man vet aldrig vad som dyker upp. Förhoppningsvis inget stort i alla fall.

Nu ska jag försöka vila lite innan de första tågen skall ut, så godmorgon på er eller rättare sagt god natt, jag sover nog när ni är på jobbet idag.

På återseende.

1 kommentar

  1. Jenny

    Stackare som måste sitta hela nätterna… jag hoppas du slipper sånna här pass i fortsättningen…
    Ska bli ”roligt” att få verandan klar… jag hoppas vi lyckas och att betongen räcker :-S
    puss o kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑