I vårat liv

Ont i kroppen o fiber

En sömnlös natt och en ej så vilsam dag. I och för sig så har febern gått ner till 38 men jag känner mig som en urvriden trasa o ont i kroppen ändå, inge höjdare, det var ett tag sedan jag var sjuk och är tacksam att det är långt mellan gångerna. Men men förhoppningsvis så är jag som normal i morgon.

Idag så tecknade vi ett avtal för att Telia ska dra in fiber in i huset och enligt dom så ska vi få det innan jul (innan tjälen slår i marken) så det är bara att längta, slippa alla dessa piss uppkopplingar och bredbandsbolag som tvår sina händer, lovar 20 mbit och levererar 10 om ens det. De säger ju ”upp till” 20 hmm tolkningar kan man alltid göra.

Men det kostar ca 17 000 kr eller 313 kr i månaden men det räknar vi med att få igen den gången vi säljer och det kommer vara värt varenda krona.

Jenny är på yoga och jag sitter med Victor o tittar på NCIS säsong 1.

Philip försov sig för första gången, oj vilken fart det blev på honom, 20 minuter sen till lektionen och det var snabbt jobbat.

Snart sover jag i soffan så natti natt.

2 kommentarer

 1. Jenny

  Inte vilsam dag??? Du har ju legat i soffan nästan hela dagen!!! Hmmm…. jag har fortfarande inte förstått vad vila egentligen är för dig. Men jag kanske kommer på det en vacker dag :-)) puss

  • Mikael

   Är man sjuk så vilar man för att kroppen behöver det älskling, försök att vila med feberfrossa, halsont och värk i kroppen känner du dig utvilad bara för att du legat ner för du inte orkar något annat? hmm då är det konstigt.
   Men men vi kommer aldrig förstå varandra där 🙂

   Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑