Jag hoppas jag inte är tillbaka till gå igen med mina sömnlösa nätter. Känns olycksbådande med två vakna nätter på samma vecka. Jag är jättetrött men somnar inte. Bidragande faktorer är förstås min förkylning, näsan rinner eller är helt igentäppt, halsen kittlar, Mikael snarkar, Ida ligger med hennes ben slängda över mig alt. ett knä rakt in i ryggen… de här sakerna gör det inte lättare att somna om.

Verandabygget stannade upp efter onsdag med all rätt. Mikael är fortfarande sjuk och ligger nog nedbäddad hela fredag också. Vi får göra ett gemensamt ryck nästa vecka när vi inte har lika mycket barn hemma.

Den här veckan har varit riktigt tråkig på jobbet, jag har verkligen haft noll lust att jobba… jag gillar inte sånna veckor. Men jag får dom tyvärr emellanåt. De går nog att härleda till vad som händer i övrigt i livet. Just nu känner jag att jag skulle vilja göra så mycket annat, som tex vara hemma och hjälpa till med verandan… och då blir jobbet så mycket mer omotiverat. Jag skulle till och med tycka det var roligare att vara hemma och städa, och då är det illa! Men botten börjar vara nådd med städning också, vi har så stökigt hemma och jag spyr snart på det. Vi måste få ordning!

När jag ”vaknar” är det äntligen fredag. Barnen har varit rejält skoltrötta den här veckan och läxorna har varit många. Vi kommer att ha en hel del helgläxor också tyvärr, men det är bara att bita ihop.

Nu ska jag göra ett sista ryck att blunda, klockan ringer om 20 minuter.