Oscar är fortfarande hemma med feber, förkylning och hosta. Stackarn! Trist när det inte släpper. Idag får han tyvärr vara hemma hela dagen ensam. På tisdag och onsdag åkte jag hem vid lunch, men idag har jag möte på eftermiddan. Han är ju i och för sig stor nog att klara sig ensam, men när jag har möjlighet att vara hemma och ge honom sällskap så gör jag gärna det.

Igår satte jag och Ida upp utomhusbelysning längs med vårt balkongräcke, det blev jättemysigt och fint. Det är första gången som jag har belysning utomhus, det känns kul 🙂

Mikael och Philip lagade Philips trasiga bärbara dator igår. De var jätteduktiga… fast det var jättesvårt så klarade de av det. Mikael hade beställt en ny skärm från Asien som kom i förrgår. Så nu är Philip glad och nöjd igen när han har en fungerande bärbar dator. Nu ska den ominstalleras och försöka få lite fart i den igen… men den åker väl med till Anette sen tror jag…

Ikväll hoppas jag att jag orkar bara pepparkakor med Ida, men den här gången får det bli köpe-deg, har inte tid att göra egen… den måste ju stå i ett par dar innan den kan bakas med så… det får bli köpes!