Nu är det sista veckan… hur mycket jag än längtar till jul så är det lika skönt när den är över. Idag kommer barnen hem och på lördag är det julafton. På fredag får vi besök av min släkt. De som kommer är storasyster Tina och hennes familj, Antonio, Olivia och Jonas. Sen kommer min pappa, min mamma och hennes sambo Pär. Så det blir vi sju plus sju stycken till…. fullt hus! Men det blir trevligt. Vi ska omorganisera hemma och flytta matbordet in till allrummet så vi får plats allihopa. Vi får se hur det går. Jag hoppas vi får lite mer snö också…

Igår lyckades vi efter inte alltför stort besvär bli av med vårt piano. Trist att slänga det, men det kändes nödvändigt. Nu har vi istället satt upp hyllor i allrummet. Det blev bra… vi är inte klara helt med våra planer, men en bit på väg i alla fall.

Oscar är fortfarande febrig stackarn… han ska stanna hemma med Andreas idag, jag tänkte sluta lite tidigare, men sen åker jag och hämtar honom. Ska åka på lite ärenden först också… Imorgon är det julmys på Idas skola. Tyvärr väldigt sent. Det börjar kl 15:30 vilket inte är nåt konstigt, men sen börjar inte själva luciatåget förrän kl 17:30… och det är ju det som är höjdpunkten! Så det blir en sen och trött kväll för/med Ida.