Igår kom äntligen nätet upp till studsmattan… barnen är jätteglada! Mikael provade också hoppa lite…. och han ser lika glad ut han 🙂 (se bilderna nedan)

Vi fortsatte även med poolbygget. Det går sakta men säkert framåt. Vi la i linern (den blå poolduken) och började fylla i vatten. Först skulle 2,5 cm vatten i för att jämna ut botten… jag lovar, vattnet va svinkallt! När det var klart fyllde vi i ytterligare 25 centmeter för att fortsätta med hörnet mellan botten och väggen och släta ut det. Vi gjorde så gott vi kunde, det var ganska svårt… och om det var kallt med 2,5 cm vatten kan ni ana hur 25 centimeter kändes. Det värkte i hela vaderna. Sen spände vi duken längs med kanterna och där blev vi tvugna att sluta för kvällen. Nu gäller det att få tag på rörmokare och elektriker. Rörmokare har vi på mitt jobb, så det blir inget problem, de får lov att ta sig tiden att hjälpa mig 😉 Elektriker blir svårare… men det löser vi nog också…

Nu är det helg och den är i princip blank i schemat… Oscar har träning på söndag och Mikael arbetar söndag kl 18:30-02. Men i övrigt har vi inga planer, det känns underbart!

På den här länken kan ni se bilder från Oscars fotbollscup i onsdags:

https://picasaweb.google.com/115812181980185488347/20120606BPP017Nationaldagscupen?authkey=Gv1sRgCIrlsYGhkaGH-wE#