Jag är så trött så trött så trött… det tog nog 10 minuter innan jag ens hade fått upp ögonen i morse…. Ändå tycker jag att jag sover hyfsat på nätterna. Men det är nog allt annat som jag går och funderar över som sabbar allt. Kan inte sluta fundera på Oscar och Ida… jag ältar och snurrar det fram och tillbaka hela tiden.

Veckan rullar på. Igår började Victors scouter om… jag gillar när allt börjar bli ”normalt” igen… semester och sånt gillar jag inte!

Idag är Mikael ledig, han pratade om att skruva upp gipsskivorna på väggen i allrummet igen. Vi monterade spotlights på vår sovrumsvägg via allrummet. Så nu ska gipset upp igen. Själv funderar jag på att börja röja ur förrådet i källaren snart. Det lilla utrymmet ska bara få ett ansiktslyft med lite färg och städning. Det rummet har tyvärr blivit ”slask”rum där all skit som inte går att placera har hamnat… det går inte hitta nånting där. Och de enda 4 kartonger som vi inte packat upp ännu står där inne och blockerar vägen dessutom. Så snart ska det bli ordning där har jag tänkt. Men vi får se om jag orkar…. de e som vanligt…. både min och Mikaels ork har sinat drastiskt…. men det kanske är bra om vi tar det lugnt så vi orkar med att ordna upp tomten nu i sommar. Det är myyyycke jobb där ute…. bävar för det!