Nu har vi tagit ut både frökexen och hallonremmarna. Båda blev jättegoda. Men jag kan konstatera att jag antingen skulle ha haft båda nån timme kortare i ugnen eller gjort ett tjockare lager smet på plåten.
Sida 349 av 538
Idag har det blivit lite experimenterande i köket. Detta har jag provat:
Hallonremmar i torkugn (24 timmar)
Vi har tjuvsmakat efter halva tiden i torkugnen och de verkar bli jättegoda 🙂
Kokossmör
Jag hade ingen aning om att man kan göra smör av kokosflingor!
Frökex i torkugn (18 timmar)
Jag har inte smakat än, de ska ligga i torkugnen över natten, men ”smeten” var god.
Raw hampafudge
Det sämsta av allt jag gjort idag. De gick att äta, men inte mer än så. Betyg 3 av 10.
Idag följde jag med Oscar och överlämnade honom till hans handledare för hans prao. Han ska vara med en fastighetstekniker på mitt jobb. Efter första dagen var han jättenöjd.
På kvällen fick Ida för sig att hon skulle pyssla och göra en sadelkammare till hennes schleich hästar. Kul att hon har egna idéer 🙂
Senaste kommentarer