Inatt kunde jag, hör och häpna, somna om efter 2½ timmar. Jag vaknade, i vanlig ordning, klockan två… den här gången var jag dock lite smartare än andra nätter. När jag vaknade gick jag på en gång upp och tog hostmedicin, ipren, nässpray och en bafucin. Jag ville inte att täppthet, hosta eller nåt annat skit skulle störa möjligheten att somna om. Men självklart finns det ju så mycket spännande saker att tänka på, så möjligheten att somna om var ändå ganska avlägsen. Dessutom har jag en enorm nackvärk. Jag försökte knåda på onda punkter där jag låg i sängen, men smärtan försvann inte. Vid klockan tre kom Ida in och trängde sig mellan mig och Mikael. Tack och lov så hjälpte hostmedicin mm… jag var inte jättetäppt och jag hade inga större hostattacker, det kändes skönt. Det var som sagt bara nacksmärta och spännande tankar som störde mig. Klockan halv fem tittade jag på klockan senast… så jag antar att jag somnade strax efter det. Det var skönt… men sen tyckte min kropp att det var bäst att vakna en kvart före klockan skulle ringa… utifall att jag skulle missa mina fyra larm. Jag mena… det skulle ju vara alldeles för bra att få sova ända till halv sju!!! Men man ska vara glad för det lilla. Så mycket som jag har sovit inatt har jag inte gjort på en vecka 🙂

Idag är jag ännu en dag hemma ifrån jobbet. Ganska skönt att få vara hemma och bara vila, men jag börjar bli rejält rastlös. Jag låg i sängen nu på förmiddan och försökte sova, för jag är så trött så ögonen svider. Men efter en timmes försök gav jag nu upp och satte mig här i soffan med datorn istället. Jag blir så trött på att inte kunna somna…. och ännu tröttare på att vara sjuk. NU VILL JAG BLI FRISK!!!

20120926-111642.jpg